Mag ik mij aan u voorstellen?

 

 

Warm welkom!

 

Ik ben Wendy Bon- Koot; een krachtige, enthousiaste en invoelende gastouder. Met mijn echtgenoot Patrick vormen wij samen met onze twee kinderen een warm en hecht (gastouder)gezin.

 

Belangrijk vind ik het om kinderen een veilige, vertrouwde plek aan te bieden waar het later met plezier op terug kan kijken. Een plek waar zij zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en mogen ontdekken wie zij zelf zijn. 

 

Een open en eerlijk contact met de opvoeders vind ik van wezenlijk belang om de beste zorg aan te bieden. Ik zet me graag in voor een warme en hartelijke verstandhouding waar ouders zich net zo thuis voelen bij mij als het kind. Geen enkele dag is hetzelfde bij mij en dat maakt het werken met kinderen uniek!

 

Vanuit mijn ondernemende, groene visie op kinderopvang trek ik graag erop uit. Een van de meest voorkomende uitjes is het bezoek aan Zorgboerderij Inner-Art. Waardevol vind ik het om mensen, dieren en natuur samen te brengen. De kinderen helpen mee met de dieren voeren en het rapen van de eieren. De kinderen voelen zich daar al snel thuis.

 

Ik heb een brede- en jarenlange ervaring in de kinderopvangsector en een verpleegkundige achtergrond. Om professionele en kwalitatieve kinderopvang te leveren, is mijn kinderopvang aangesloten bij branchevereniging 'Stichting Nysa'. Tevens doe ik veel aan bij- en nascholing en ben ik sinds jaar 2015 ouder- en kindcoach en bied ik deze service intern aan wanneer ouders/kinderen hier behoefte aan hebben. 

 

Dagelijks het verschil maken en een plek bieden waar elk kind zichzelf mag zijn, ervaar ik als een prachtige uitdaging.

 

Ik zie jullie graag tegemoet.

 

Wendy Bon- Koot