Referenties/ gastenboek

Reacties

S. en M. V. L.
4 jaar geleden

Wat gek, maar ook weer niet.... Want 4 jaar en naar school, dat hoort... Zo gek om haar start nu af te sluiten. Wat hebben wij en onze dochter het fijn gevonden bij jou/ jullie.

Wat fijn dat zij kon leren en ontwikkelen in haar eigen tempo, ritme en mogelijkheden. Dankbaar zijn wij voor jouw inzet, hulp, begeleiding en ondersteuning.

Je hebt een mooi gezin met een fijne en warme plek voor alle gastkinderen. Er is structuur en ruimte voor eigen ontwikkeling. Een hele fijne plek waar ieder kan opgroeien tot zichzelf; een eigen individu.

Dank voor de warmte, liefde en openheid binnen het gezin. Jullie zijn zeker nog in ons hart en af en toe zullen we nog even "buurten".

Leonie
4 jaar geleden

Wendy is een geweldige gastouder met heel veel liefde voor al haar kids. Ze speelt soepel in op gebeurtenissen die kinderen meemaken in hun leven, en heeft aandacht voor de individuele behoefte. Wendy kan rust creëren bij de kids in drukke (december) tijden, maar is ook in voor een zelf verzonnen feestfestijn. Wendy is communicatief duidelijk naar kids toe, en ook naar ouders. Als je als ouder duidelijk en eerlijk naar haar bent, krijg je ook een goudeerlijke en duidelijke communicatie terug. In totaal heb ik 6 jaar bij wendy mijn twee kids ondergebracht, en altijd kwamen ze vol enthousiasme weer thuis. Ik kan iedereen wendy echt aanbevelen, en stuur me gerust een bericht je als je meer wilt weten over mijn ervaringen!

J. H.
6 jaar geleden

Hè Wendy
Wat een rare dag is morgen.
Na 4 jaar komt de dag van afscheid nemen, van het vertrouwde ...
Het gaat zoals het hoort , maar toch voelt het gek. Je hoort er eigenlijk zo bij in vele gesprekken. Het hele opgroeien / opvoeden tot nu daar was je toch een soort 'onderdeel van'. Je stond altijd klaar om ons te begeleiden, advies te geven ( en waar we ook echt wat aan hadden) Je doorzag J. en wist precies zijn persoontje aan te voelen. Dat is zo kostbaar!
Zo blij dat je er die 4 jr voor J en ons was. Tja, wat moet ik er verder van zeggen?
Ben gewoon dankbaar dat JIJ het was die J begeleide al die jaren, hem zichzelf liet zijn en zich zelf mocht ontdekken.

Lieve Wendy,
BEDANKT

Kirti Jagessar
9 jaar geleden

Ha Wendy,

Wij zijn erg tevreden over jou! Je bent duidelijk in je nieuwsbrieven en goed in de mondelinge overdracht. Wat ik heel fijn vind, is dat je een open en eerlijk mens bent. Je bent niet alleen de gastouder van Ivy-Djay, maar ook een fijn persoon om lekker mee te kletsen of mijn hart te luchten. Dank je wel voor al je inzet.

Liefs, Kirti

Anouk van der Lingen
10 jaar geleden

Hoi Wendy,
Ik wil je graag laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de opvang van Josephine. Je hebt sinds oktober vorig jaar echt heel erg je best gedaan om jezelf neer te zetten als een professionele gastouder die het verschil maakt en dat is wat ons betreft heel goed gelukt. Je bent heel actief bezig met de kinderen, bent veel met ze buiten en maakt hele leuke knutselwerkjes. Ook heet Kiki VVE programma is erg leuk met de verschillende thema's. Ga zo door!
Groetjes,
Anouk

sylvia Kok
10 jaar geleden

En ik als moeder van Wendy....ben reuze trots op mijn dochter dat zij dit allemaal waar heeft gemaakt. Ik weet hoe druk en hoeveel zij er aan heeft gedaan om te realiseren.Kom af en toe even mijn hoofd om de hoek steken,en vind het hartstikke leuk als ik die kleintjes dan zo bezig zie. Ik zeg....ga zo door....ik ben trots op jou. Xxx

Stefan van Grieken
10 jaar geleden

Hoi Wendy,

Wij willen even zeggen dat we erg blij zijn dat Ivy-Djay bij jou komt. Nog een paar weken en dan komt hij twee keer per week en kan hij nog meer leuke dingen doen met zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Wat wij erg prettig vinden is dat je ons pro actief informeert!

Groetjes,
Stefan, Kirti en Ivy-Djay.

Tamara Veldman (van de ZwangerFit)
11 jaar geleden

Hé Wendy!Ik kreeg je mooie folder in de brievenbus en wilde je van harte feliciteren met het verwezenlijken van je droom. Je bent een ontzettend leuk en lief persoon en weet zeker dat de kinderen dat ook zo zullen ervaren. Heel veel succes en vooral heel veel plezier toegwenst!

Groetjes Tamara

Marieke de Jong (Pippilotta)
11 jaar geleden

Lieve Wendy, Wat heb je een prachtige site opgezet! Jou enthousiasme en kennis op het gebied van kinderopvang komen zeker over!! De kindjes die in jou opvang komen, boffen maar met jou! Heel veel succes collega :-) Liefs van Marieke

Reactie plaatsen